Šta je to WooCommerce?

WooCommerce je plugin ili dodatak za WordPress koji proširuje osnovne funkcionalnosti ove platforme i omogućava Vam da imate kompletno rešenje za pokretanje i upravljanje internet prodavnicom.

Besplatno rešenje za online prodavnicu

WooCommerce je besplatan plugin i donosi jedno kompletno rešenje za e-commerce.

Šta nudi WooCommerce?

WooCommerce će Vam omogućiti unos proizvoda po kategorijama, online naručivanje i plaćanje. Kompletan uvid u Vaše online poslovanje u smislu prodaje, porudžbina, plaćanja, stanje robe na lageru i tako dalje. U okviru WooCommerce platforme možete unositi i promo kodove koji donose popust prilikom naručivanje, možete napraviti grupisane proizvode koji daju popust na količinu i tome slično.

WooCommerce takođe pruža sve potrebne opcije kako bi Vaši posetioci mogli da naruče željene proizvode, dobiju potvrdu o porudžbini putem email-a, plate pouzećem ili karticom itd.

Da li je teško raditi sa WooCommerce-om?

Odgovor je jednostavan, nije. WooCommerce dolazi sa jednostavim interfejsom i ima jako laganu i brzu krivu učenja. Ovo znači da biste trebali da ovladate svim opcijama koje nudi u kratkom vremenu.

Unos proizvoda je sličan unosu novih članaka na WordPress sajtu. Dakle, prilikom dodavanja novih proizvoda, unosite naziv, opis, cenu, kategoriju itd.

Zašto je WooCommerce popularan?

WooCommerce je dosta popularan pre svega jer je besplatan. Zatim, on je zvaničan dodatak za najpopularniju CMS platformu, a to je WordPress.

Pored toga, postoji veoma velik izbor tema i dodataka za WooCommerce kao i sjajan community gde uvek možete pronaći odgovore i rešenja za probleme koje možete imati prilikom upravljanja online prodavnicom.

Da li je lako samostalno pokrenuti internet prodavnicu sa WooCommerce-om?

Upravljanje prodavnicom je lako, ali sama izrada zahteva određeni nivo znanja i dobro poznavanje WordPress-a.

Ukoliko želite da pokrenete online prodaju i samostalno upravljate prodavnicom, nudimo Vam izradu WooCommerce internet prodavnice po povoljnoj ceni.

Dobićete modernu prodavnicu sa kojom ćete moći da se pohvalite svuda. Pored toga, Vaša prodavnica će raditi besprekorno, brzo i stabilno. Vaše je samo da uz našu pomoć ovladate sistemom u upravljate prodavnicom.

Mi pružamo potpunu i besplatnu podršku svim našim kupcima, uvek smo spremni da pomognemo savetima i odgovorima na sva Vaša pitanja.

Odgovorite